Vlees en Meer Uut Erica

Hierbij ons assortiment (h)eerlijk vlees Uut Erica.

Wat maakt dit vlees nu zo (h)eerlijk vlees??

Het vlees komt van onze Holstein-Friesian koeien, soms gekruist met Belgisch Blauw. Voor het vlees gebruiken wij jonge vaarzen, waardoor het lekker mals vlees is. Wij brengen onze koeien naar Hardenberg voor de slacht, daarna haalt Ruud Duursma de karkassen op. In zijn slagerij te Exloo snijdt en maakt hij de producten, waarna wij het vacuüm verpakken en weer mee naar huis meenemen.

Een korte en heldere weg van onze stal naar uw bord.

U kunt het vlees bestellen via de site of langskomen op de openingstijden van de winkel. Bent u op zoek naar een bepaald stuk vlees?? Vraag gerust er is veel mogelijk.

De prijzen op de site zijn geschatte grams prijzen (De uiteindelijke prijs wordt berekend aan de hand van het snijgewicht, dus kan iets hoger/lager uitvallen.). De kilo prijzen staan in de tekst, wanneer u het vlees besteld, kunt u bij betalen aangeven dat u in de winkel betaald en ophaalt.
Uw bestelling betalen gaat bij ons altijd achteraf. Ivm het definitieve bedrag dat wordt berekend aan de hand van het snijgewicht. Wanneer u uw bestelling komt ophalen kunt u contant betalen.

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen wanneer u u bestelling kunt komen halen.

Vlees kan niet verzonden worden.

                                                 

Prijzen aangepast op 25 januari 2024

 

 

 

© 2020 - 2024 Ingrid's Deco & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel